Frakt og levering

Hvor leverer Bjerget Palé?

Våre kjøps- og leveringsbetingelser gjelder kun leveranser I Norge.
For leveranser til Svalbard, norsk kontinentalsokkel og andre fjerntliggende norske områder, vennligst ta kontakt med oss før kjøp blir gjennomført.

Sporingsinformasjon

Vi vil sende deg sporingsinformasjon på e-post, slik at du kan følge forsendelsen av din bestilling.

Levering

Normal leveringstid på våre produkter er 3-4 uker om ikke annet er beskrevet på produktsiden. Skulle leveringstiden bli lengre enn oppgitt, f.eks ved at vår leverandør har gått tom for varen, vil du bli kontaktet av oss så snart som mulig.
 
Bjerget Palé tilbyr gratis frakt på ordreverdi over kr 2000,-. Små leveranser blir levert på Posten. Større leveranser leveres hjem til deg, dette innebærer levering på oppgitt leveringsadresse på rampe eller gateplan, forutsatt kjørbar/fremkommelig vei for lastebil.  Hjemlevering innebærer ikke bæring/befraktning inn i bygning.
 
Om forsendelsen returneres av Posten / transportøren på grunn av vanskeligheter med leveringen som skyldes mottaker, vil et gebyr på kr 400,- + ekstra fraktkostnader bli fakturert kjøper for å dekke våre utlegg.
 
Vi har risikoen for produktene inntil de overtas av deg, det vil si når du har fått produktene i din besittelse. Dersom leveringen av produktene blir forsinket, vil vi gi deg informasjon så fort vi har kunnskap om det, sammen med informasjon om og eventuelt når levering kan skje, eller om produktet er utsolgt.
 
Dersom du har bestilt mer enn ett produkt kan det hende at du får produktene i separate forsendelser.
 
Vi forbeholder oss rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i prissvingninger og lagersituasjon. Vi forbeholder oss også rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i konkurranseforhold og alle andre årsaker. Alle leveringstider som blir oppgitt av oss må anses som veiledende. Med leveringstid menes tidspunkt for forsendelse. Når tid er oppgitt i antall dager, menes hverdager og befrakters tid kommer alltid i tillegg. Vi forbeholder oss retten til å avvike og eller endre oppgitt leveringstid uten nærmere varsel.
 

Varemottak 

Du skal ved mottak av en forsendelse, før du signerer for mottak, kontrollere følgende:

  • At mottatte kolli er adressert til deg.
  • At antall mottatte kolli er korrekt.
  • At ingen kolli har synlige skader eller merker som sannsynliggjør at produktet er skadet under transport.

Om produktet er skadet ved levering skal du melde fra om dette direkte til befrakteren ved mottakelse av forsendelsen. Be om at befrakteren gjør en notering av skaden på din kopi av fraktseddelen. Dette sikrer en reklamasjon mot transportøren.

Transportskader skal meddeles omgående til Bjerget Palé. For at vi skal kunne reklamere skaden overfor vår transportør, må vi melde fra om skaden innen 1-2 dager. Vi er derfor takknemlige for at du gir beskjed om skaden innenfor dette tidsrommet. Dette gjelder både synlige og skjulte transportskader, og det er derfor viktig at du pakker opp og kontrollerer at produktet er feilfritt ved mottagelse. Husk å alltid ta vare på emballasjen for at reklamasjonen skal kunne håndteres korrekt.

Et produkt som har mangler eller er feilekspedert, bør meldes fra snarest mulig til Bjerget Palé.