Om Bjerget Palé

Bjerget Palé - møbler & interiør

 • Hvem er vi?

  Bjerget Palé er en møbel- og interiørbutikk på nett.

  I butikken ønsker vi å tilby et bredt varesortiment. Vi er spesielt stolte over å kunne presentere moderne møbler og interiørartikler fra det belgiske merket «Kokoon Design».

  Vi har en genuin interesse for design og interiør, og er derfor stadig på utkikk etter nye og spennende varer som vi kan tilby våre kunder.

  Bjerget Palé AS er et familiedrevet selskap, som eies og drives av søsknene Monica Skjevik Arntzen og Roger Skjevik. Monica har fagbrev som blomsterdekoratør, og har i flere år drevet egen blomsterbutikk. Hun har i tillegg lang erfaring innen salg av møbler og interiør. Roger har svennebrev i møbel- og trevarefaget, og har videreutdanning innenfor samme felt. Han har mange års erfaring fra driftsteknikk og produksjon av trevarer.

  Velkommen inn i møbel- og interiørhuset Bjerget Palé!
  Vi håper du liker våre produkter like mye som vi selv gjør.

   

  Med vennlig hilsen
  Monica og Roger

 • Hva er et palé?

  «Palé – fyrste- eller adelig residens. Benevnelsen kommer av det franske ord for palass, palais, men anvendes i Skandinavia helst om mindre slike byggverk.»

  Kilde: www.snl.no

   «Palé – er et større praktbygg i bymiljø, eller, om man vil, et mindre palass. Ordet palé kommer fra den franske uttalen av palais (palass). Paléet kan være utført i tømmer, reisverk, mur eller stein, og kan være panelt, pusset eller rappet.»

  Kilde: www.no.wikipedia.org